Sociale contacten

/Sociale contacten
Sociale contacten 2016-10-21T07:25:23+00:00

Sociale contacten online

Misschien is het wel de makkelijkste manier om nieuwe mensen te leren kennen. Samen online gamen, chatten of op een forum je gedachten en ideeën uitwisselen zorgt er vaak voor dat je gelijkgestemden vind waar je contact mee gaat krijgen op een andere manier. Misschien ontmoeten jullie elkaar wel “in real life”.  Op deze pagina vind je daarom een aantal websites waar je games kunt spelen, kunt chatten met of zonder webcam en diverse leuke fora. Eigenlijk is het motto: “Ga er op uit”, maar omdat het niet voor iedereen is weggelegd hebben we deze pagina een apart plekje gegeven.

Waarom hebben wij deze site gemaakt?

[accordian]
Het zoeken naar adressen, informatie, leuke dingen om te doen, etc. te vergemakkelijken voor jullie, jullie ouders en eventueel jullie scholen/begeleiders.
Meldpunt Pesten is een website waar mensen die gepest worden elkaar kunnen vinden. Maar ook waar je informatie kunt vinden. Samen staan we sterk. Dat geldt voor alle doelgroepen en mensen binnen het autistisch spectrum in het bijzonder. Een kind hebben binnen het ASS of zelf binnen het ASS vallen en iets willen vinden blijkt een drama. Daarom hier alles bij elkaar.
Deze website gratis te houden en voor iedereen toegankelijk. Wij hopen daarentegen wel dat er mensen zijn die mee willen helpen deze site zo uitgebreid mogelijk te maken. Dit kan door blogger te worden, sponsor, het aanmelden van ontspanning mogelijkheden, advertenties.
[/fusion_accordion]
games

Online Gamen

Als het moeilijk is vrienden te maken buiten de deur, kan het fijn zijn mensen te vinden op diverse spellen sites. Vind hier een assortiment spellen sites.

chat1

Chatten

Online chatten is één van de mogelijkheden om mensen te leren kennen online. Nu vinden wij niet alle chat websites even geschikt dus hebben bedacht een google+ hangout voor jullie te maken. Dat kan alleen pas als er mensen in de kring van meldpunt pesten zitten op google+. Kom daarom in onze kring! Dan starten we een hangout speciaal voor deze website waar je veilig kunt chatten met mede website bezoekers. Zet in je uitnodiging dat je van deze website komt… Onderaan deze pagina vind je ook de link naar onze facebook groep. We hebben beiden. Ook hier kun je lid van worden en chatten met de andere leden (ook met mij).

forum

Forum

Tegenwoordig heeft bijna iedere website die ergens over gaat een forum. Omdat we graag willen dat jullie elkaar kunnen vinden hebben we ook hier een forum. Registreer (bovenaan de pagina) en vind andere mensen om leuke dingen mee te doen. Ga naar het forum.

Forum

Natuurlijk hebben we ons eigen forum voor jullie. Registratie voor het forum is verplicht.

Speciaal voor mensen met autisme. Voor jong en oud. Vind vrienden om gezellig iets mee te ondernemen!
Forum