Onze bloggers

/Onze bloggers
Onze bloggers 2016-10-21T07:25:24+00:00
Auris
AurisPDD-Nosser en vrijwilliger

Auris is 25 jaar en heeft de diagnose PDD-NOS gekregen toen hij 13 jaar was. Hij zal bloggen over films, games, zijn leven zoals het was en dingen waar hij tegenaan loopt in het dagelijks leven.  Ga naar de blogs van Auris.

Flower
FlowerSite Eigenaar en blogster

Flower (ik dus) is 47 jaar en moeder van 5 kinderen. Naast haar drukke leven als huisvrouw en moeder, vind zij het leuk af en toe een blog voor onze site te schrijven. Haar blogs zullen met een vrolijke noot het nieuws beschrijven en gaan over het opvoeden van haar zoon die binnen het ASS valt. Ga naar de blogs van Flower.

Aspergermama
AspergermamaMoeder, Blogger, Asperger

De meeste blogs zijn gebeurtenissen uit haar echte leven. Neem een kijkje in haar hoofd en lees hoe ze de normale dingen in het dagelijks leven ervaart. Zelf is ze moeder van twee kinderen en heeft ze zelf het syndroom van Asperger. Hoewel ze veel over autisme schrijft, zijn er ook heel veel dingen bij die voor veel mensen herkenbaar zijn. Ze schrijft over grappige, herkenbare, leuke maar ook verdrietige en minder leuke dingen in het leven. Dat probeert ze wel altijd te doen met een vleugje humor. Ze is ook te volgen op Twitter als @eliane83. Ga naar de blogs van Aspergermama.

Sam
SamBlogger

Sam heeft zelf autisme en schrijft blogs over studie en andere zaken. Ga naar de blogs van Sam.

Streep
StreepGedragsdeskundige, coach

Streep staat voor;

Een streep zetten onder het verleden, een pas op de plaats en om de oorzaak van problemen in kaart te brengen en vervolgens door een goede begeleiding richting de toekomst.
Niets doen is geen optie. Zeker niet als het om kinderen gaat. De oprichtster van Streep, Drs. Martine Huurman, schrijft vanuit haar ervaring in het begeleiden van kinderen met een vorm van autisme. Ga naar de blogs van streep.

Birsen
BirsenBlogger, schrijfster

Birsen is 29 jaar en heeft  in 2007 de diagnose klassiek autisme gekregen. Zij heeft 3 boeken geschreven over haar autisme, geeft presentaties (binnen- en buitenland), maakte twee documentaires en is ambassadeur van de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Zij werkt  in het dagelijkse leven bij de gemeente Breda en af en toe post ze haar ervaringen. Ga naar de blogs van Birsen.

Kim
KimBlogger

Kim is 25 jaar en heeft vermoedelijk een vorm van autisme. Haar diagnose is echter nog niet gesteld en zij loopt regelmatig tegen vooroordelen aan. Daarnaast is zij moeder van twee mooie dames van drie en twee jaar en woont zij samen met haar vriend. Kim gaat bloggen over alles waar zij tegenaan loopt in haar dagelijks leven en de lange weg die ze gaat om een diagnose te krijgen. Ga naar de blogs van Kim.

Meld je nu aan!

Wij zijn op zoek naar jou!

Kun je ook leuk schrijven of vind je het gewoon leuk om het uit te proberen?
Meld je nu aan!