Leden

/Leden
Leden 2016-10-21T08:22:55+00:00

 Autisme en je gewicht: Hier krijg je gratis een helpende hand als het gaat om gezonde voeding en beweging.

Welkom

Eten is de brandstof voor je lichaam. Als je meer eet dan je lichaam verbrandt, dan kom je aan in gewicht. Daarom zijn eten en bewegen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil je afvallen, bekijk dan eerst of je wel over -of ondergewicht hebt. Bereken je BMI en je middelomtrek. Je BMI kun je uitrekenen in de sidebar van de gezondheid en voeding sectie en je middelomtrek doe je met een centimeter. Die doe je rond het smalste deel boven je heupen, dus vlak boven je navel. Heb je over -of ondergewicht? Vul dan de vragenlijst in die onderaan deze tekst staat (button), dan kijken we samen hoe het anders kan. Je voeding patroon aanpassen en bewegen is het belangrijkste bij verliezen van gewicht.

Alle pagina’s die hiervandaan gaan vallen onder ons leden menu. Als je niet geregistreerd bent, kun je ze niet zien. Niet iedereen is gediend van voeding en gewicht tips. Door de google vertaler (rechtsboven in uw scherm) maken we deze site toegankelijk voor alle landen. Registratie is gratis  en verplicht je tot niets. Registreren kan eenvoudig door met je social media account  in te loggen of te registreren. Je gekoppelde avatar wordt hier bij NIET gebruikt. Met het groeiende aantal, ,(53%) van de volwassen mannen en 44% van de vrouwen van 19 jaar en ouder in 2012, met overgewicht in Nederland, werd het tijd om ook een gezondheid en voeding plek  op de site aan te bieden. Daarnaast gaan we dieper in op werk en kun je zelf een workshop aanvragen (online of op locatie).

Als je aan de zware kant bent en je hebt alle diëten al geprobeerd, dan kun je daar nogal moe van worden. Ik ben van mening dat iedereen gewicht kan kwijt raken. Als je erover nadenkt is het de balans tussen voeding en beweging. Dus hoe meer je beweegt, hoe meer je moet eten. Niet de verkeerde dingen natuurlijk, maar de goeie. Hoe je dat doet, kan ik je een handje bij helpen want naast dat ik deze website heb gemaakt en onderhoud, ben ik ook gewicht consulente.
Soms is goed eten al moeilijk genoeg. Heb je gewoon geen idee wat overal in zit en hoeveel calorieën er in zitten. Daarom plaats ik onder dit deel van de website ook recepten die netjes vermelden wat er in zit per portie. Maar vooral recepten die gewoon lekker zijn om te eten. Ook staat er in dit deel een calorietellertje, waarmee je eenvoudig kunt kijken hoeveel calorieën en bijvoorbeeld vet in een plakje kaas zit.
Wat uitgebreider ingaan op de mogelijkheden voor werk is niet verkeerde in deze tijd. Veel werkgevers zijn huiverig om mensen met ASS aan te nemen. Toch kunnen zij een zeer waardevolle aanwinst voor een bedrijf zijn. Wat coulantie en kleine aanpassingen zijn vaak genoeg om een samenwerking een grote kans van slagen te geven. Daarom gaan we hier wat dieper op werk in. Ook online workshops komen aan de orde met een variatie aan onderwerpen.

Vragenlijst Gewicht