De 14 van Johan, Johan Cruyff Foundation

/De 14 van Johan, Johan Cruyff Foundation
De 14 van Johan, Johan Cruyff Foundation 2016-10-21T07:25:13+00:00

De 14 van Johan 2014

“Het doet ons goed u te kunnen berichten dat Nikita ondertussen haar wheeler heeft!

Wij wensen haar veel succes bij haar sport.”

Dit zijn 14 jonge sporters met een missie: nóg meer gehandicapte en niet gehandicapte jongeren in beweging brengen. Een jaar lang zetten zij zich als bijzonder ambassadeur in om het gedachtegoed van de Johan Cruyff Foundation uit te dragen. Stuk voor stuk zijn ze het springlevende bewijs van de vele buitengewone initiatieven van de Foundation om sport op wat voor manier dan ook toegankelijker te maken voor de jeugd.

De ambassadeurs worden ingezet tijdens verschillende evenementen zoals bijvoorbeeld de opening van een Schoolplein14 en tijdens de Netwerklunch waar zij hun persoonlijke verhaal vertellen. Daarnaast organiseren zij zelf ook evenementen en bijeenkomsten bij hun in de buurt om zo onze boodschap door te geven aan anderen. Elke ambassadeur heeft een achtergrond met één van onze drie pijlers: Gehandicaptensport, Schoolplein14 of de Cruyff Courts.

Volg Het Blog Op

Wij, van autisme-allesopeenplek, brengen graag één van deze 14 onder uw aandacht. Om mee te kunnen doen heeft Nikita een wheeler nodig die licht genoeg is om wedstrijden te kunnen doen. En wheelers kosten geld. Wij hopen met deze oproep meer steun voor de wheeler van Nikita te krijgen. Overigens gaat van alle donaties die via onze website gemaakt worden 40% naar Nikita. En dat blijven we doen tot zij haar wheeler heeft!

Adobe Photoshop PDF

Adobe Photoshop PDF