FAQ

/FAQ
FAQ 2016-10-21T07:25:17+00:00
Ik word gepest en ik moet gewoon van me af praten 2016-10-21T07:25:42+00:00

Snappen we helemaal. Daarom hebben we ook een forum op de website. Onder je nick (die je hebt opgegeven toen je registreerde) kun je je verhaal daar kwijt. Wij kijken elke dag of er iets nieuws geplaatst is en geven feedback waar je mee kunt doen wat je wilt. Gasten kunnen niet meelezen. Daar moeten ze eerst zelf voor registreren. Doordat je een nick gebruikt kan niemand buiten ons zien wie je bent en wij geven deze informatie NOOIT af. Het forum vind je hier.

Wat is een vriend van de site? 2016-10-21T07:25:42+00:00

Naast sponsoring kun je ook vriend van de site worden. Dit houdt in dat je iets voor de website doet. Dat kan in de vorm van bloggen, dtp werk, informatie opzoeken e.d. Heb je een website? Dan wordt ook deze site genoemd op de site in ruil voor wat je doet. Eigenlijk ben je dan vrijwilliger bij de website. Voor alle vrijwilligers organiseren we één keer per jaar een leuk uitje of evenement. Heb je zelf autisme? Juist dan zijn we blij met alle input die je kan geven. Je werkt altijd vanuit huis en doet waar jij goed in bent. Zowel particulieren als bedrijven kunnen vriend van de site worden. Email ons voor informatie en vertel meteen wat je zou willen doen om te helpen.

Ik wil sponsor worden 2016-10-21T07:25:42+00:00

Dat kan, graag zelfs! U kunt op verschillende manieren ons website initiatief steunen. Vanaf 30 euro per jaar bent u al sponsor.  Wij hebben onze gehele footer sectie voor onze sponsoren vrij gehouden. Uw website wordt voor deze 30 euro een jaar lang geplaatst met een directe link naar uw eigen website. Het opgebrachte geld wordt gebruikt om zaken te organiseren als bijvoorbeeld een school ontbijt, een leuke meeting, donaties aan goede doelen en meer. Wilt u niet op de website genoemd worden maar wel een donatie doen? Ook dat is mogelijk en het is tevens mogelijk om een geheel eigen pagina binnen de site te krijgen. Neem voor alle informatie contact met ons op. Sponsors van de site hebben tevens een eigen forum binnen ons forum om ideeën en opmerkingen te plaatsen die men graag op de website terug zou zien.

Er staan allemaal links naar andere websites. 2013-09-28T20:42:05+00:00

Dat klopt. Er zijn ontzettend veel informatieve websites voor mensen met autisme of andere psychische en chronische aandoeningen. Deze website is ook niet opgezet om alles opnieuw te schrijven maar om alles centraal op één plek vindbaar te maken. Daarom maken we gebruik van de informatie op bestaande websites. We willen het vinden van informatie tijdens jullie opgroeien slechts vereenvoudigen.

Hoe kan ik bepaalde cookies uit zetten? 2016-10-21T07:25:42+00:00

Je kunt een deel van je cookies (of allemaal) uitzetten via opt-out. Opt-out vind je in je browser waarmee je over het net surft. Meestal kun je het als applicatie of widget in je browser installeren en zo eenvoudig zie wie je “trackt” en of je dat toestaat. Met één klik op de knop kun je ze uitzetten.  Een mooi voorbeeld is Google Opt-out welke je HIER kunt downloaden voor al je browsers. Er zijn er natuurlijk meer. Je kunt alle opt-out varianten vinden op de applicatie pagina van je browser. Gebruik als zoek woord opt-out.