Online voeding programma

Nieuw is het online voeding programma. Indien je besluit om dit bij te gaan houden en iedere twee weken een verslag van mij te ontvangen over je voortgang, ontvang je een wachtwoord en link om via de website online in te loggen in ons cliëntendeel.  Via dit programma hou je dagelijks een dagboek bij van alles wat je eet, drinkt en beweegt.

Nieuw is het online voeding programma. Indien je besluit om dit bij te gaan houden en iedere twee weken een verslag van mij te ontvangen over je voortgang, ontvang je een wachtwoord om via de website online in te loggen in ons online voeding dagboek.  Via dit programma hou je dagelijks een dagboek bij van alles wat je eet, drinkt en beweegt. Je ziet dagelijks direct of je voldoende binnen hebt gekregen en bij tekorten wat je tekort komt. Zo kun je heel gericht al je voedingsgroepen, vitamines en mineralen binnen krijgen.

De producten zijn opgenomen in de database, je hoeft dus slechts op naam te zoeken. Door een plus verhoog je het aantal. Is er een product welke niet in de database staat? Laat het me weten via het interne forum in het online dagboek. Dan zorg ik dat het er bij komt te staan.

Ook bewegen door sport of bijvoorbeeld wandelen zijn hier in opgenomen. Dit kun je dus ook heel makkelijk aangeven. Het programma berekend automatisch hoeveel calorieën je er mee verbrand hebt.

De kosten voor het online voeding en beweging dagboek bedragen 40 euro per drie maanden en kan via de donatieshop voldaan worden. Iedereen die een nieuw lid voor het online voeding dagboek aanbrengt ontvangt een korting coupon van 15% voor de volgende drie maanden.

Alhoewel we van mening zijn dat evenwichtige voeding en beweging voldoende zijn, zijn in het dagboek wel alle producten van Herbalife opgenomen. Wij verkopen dit niet. Voor de mensen die dit gebruiken dus extra eenvoudig.

2016-10-21T07:25:42+00:00 oktober 8th, 2012|Mogelijkheden, Persoonlijke begeleiding, Programma|Reacties uitgeschakeld voor Online voeding programma