Vragenlijst 2016-10-21T07:25:13+00:00

Als je vindt dat je te zwaar of te licht bent en je kunt wel wat extra hulp gebruiken, hoef je alleen dit formulier in te vullen. Via email krijg je dan van mij een antwoord en nog een vragenlijst die zich meer richt op wat jij lust en niet lust. Want ik kan wel verzinnen wat je kunt gaan eten, maar als je het niet lust, lukt het natuurlijk nooit. Je email adres is veilig. Hij wordt verder nergens voor gebruikt. Ook kost het geen geld om het advies te krijgen.

Vul alle vragen naar waarheid in, niet denken dat ik iets raar of anders vind. Zonder deze gegevens kan ik je geen advies geven. Als de vragenlijst niet helemaal wordt ingevuld ook niet. Denk er ook aan een echt email adres op te geven, anders ontvang je niets.

JaNee

Geringe inspanning (kantoor)Matige inspanning (kantoor/lopen/staand werk)Middelzware inspanning (bewegend beroep)Zware inspanning (hele dag containers sjouwen of zo)

NeeAf en toeRegelmatig <3x per weekRegelmatig 3x per weekVaak >3x per week

Duursport (wielrennen, hardlopen, e.d.)Krachtsport (bodybuilding, fitness, e.d.)Teamsport (basketbal, voetbal, handbal, e.d.)Weet niet

JaNeeNiet meer

JaNee
HerbalifeSlimfast/ModifastDiëtisteSportschoolAndersWeet niet