De vakantie loopt weer op zijn eind

/, nieuws-gezondheid/De vakantie loopt weer op zijn eind

Nog even en we gaan weer naar school, werk of vrijwilligersbaan

Het zit er alweer bijna op, de vakantie. Hoogste tijd voor mij om ook weer wat beter naar de website te kijken. Vandaag begonnen met het aanpassen van een aantal pagina lay-outs omdat het thema dat de website gebruikt vernieuwd is.

Zoals jullie allemaal kunnen zien is dit een vrij uitgebreide website en het kan dus zijn dat ik een pagina of post vergeten ben aan te passen zodat hij er net even anders uitziet. Als je het me laat weten, pas ik het alsnog even aan.

We hebben er ook een nieuwe blogster bij, namelijk Birsen. Je kunt over haar lezen op de pagina “Onze Bloggers”, waar je ook de link naar haar eigen blog vindt en de blogs die wij op deze site geplaatst hebben.

Daar ik de website alleen onderhoud is nog niet alles weer up to date en eigenlijk ben ik op zoek naar mensen die me daar bij willen helpen. Met name mensen die binnen het UWV werken en dus alles weten van de nieuwe regelgeving omtrent Wajong, mensen die met PGB of ZIN te maken hebben en daar alles van weten en mensen die het leuk vinden de muziek en film agenda 1x in de drie maanden te updaten. Mocht je hier interesse in hebben neem dan even contact met me op via de website of onze facebookpagina. Natuurlijk kun je ook onder deze post reageren.

Ik hoop in ieder geval dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad (of nog heeft) en wens iedereen een heel fijn school -of werkjaar toe!

Met vriendelijke groet,

Karin Slimmers

Oprichtster Autisme-allesopeenplek.
2017-03-24T10:13:06+00:00 augustus 10th, 2015|nieuws, nieuws-gezondheid|Reacties uitgeschakeld voor De vakantie loopt weer op zijn eind